Lindsay Lohan - životopis

20. září 2008 v 15:32 | Jean |  Lindsay Lohan
Povolání: Herečka, modelka, zpěvačka, textařka
Datum narození: 2. 07. 1986
Místo narození: New York, USA
Znamení: Rak

Životopis
Lindsay Lohan se stala známou díky své roli ve filmu z produkce studia Walt Disney Pictures Past na rodiče, ve kterém si zahrála s Dennisem Quaidem a Natashou Richardson. Jejím dalším filmem byla komedie Zpoveď královny střední školy (Confessions of A Teenage Drama Queen). Zahrála si take ve filmu Protivný sprostý holky.

Na televizní obrazovce se objevila v seriálech Another World, Guiding Light a Bette a celovečerních filmech Life-Size a Get a Clue. Práci modelky se Linsday Lohan věnuje již od svých tří let a na kontě má přes 60 televizních reklam. Singlem Ultimate, který se nachází na soundtracku k filmu Mezi námi děvčaty, odstartovala svou hudební kariéru. Získala MTV Award za film Mezi námi děvčaty. Za Hebie fully loaded získala Kids Awards.
Filmografie
Jako herečka
2007 - Georgiino Pravidlo (Georgia Rule) role: Rachel Wilcox
2007 - Zavraždění Johna Lennona (Chapter 27) role: Jude
2007 - I Know Who Killed Me role: Aubrey Fleming / Dakota Moss
2006 - Atentát v Ambassadoru (Bobby) role: Diane
2006 - Prázdniny (Holiday, The) role: sama sebe
2006 - Jen trošku štěstí (Just My Luck) role: Ashley Albright
2006 - Zítra nehrajeme! (Prairie Home Companion, A) role: Lola Johnson
2005 - Můj auťák Brouk (Herbie Fully Loaded) role: Maggie Peyton
2005 - Hvězdy Hollywoodu (My Scene Goes Hollywood) role: sama sebe
2004 - Zpověď královny střední školy (Confessions of a Teenage Drama Queen) role: Mary Elizabeth Cep / Lola
2004 - Protivný sprostý holky (Mean Girls) role: Cady Heron
2003 - Mezi námi děvčaty (Freaky Friday) role: Anna Coleman
2002 - Najděte stopu (Get a Clue) role: Lexy Gold
1998 - Past na rodiče (The Parent Trap) role: Hallie Parker / Annie James
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama